Den Bedste Julegave – Dulong Smykker

07 december 2021
Signe Hansen

advertorial

En helt særlig Julegave 

Dagene er blevet kortere, nætterne længere – og du har stadig ikke fundet den helt perfekte gave til dine nærmeste til jul! 

Heldigvis har Bonell’s et kæmpe udvalg af lækre og elegante smykker og ure til far, mor, eller børnene i dit liv, hvoraf du hurtig kan finde den helt perfekte gave. 

Det kunne for eksempel være de smukke Blossom halskæder med forskellige anhæng af ametyster, sommerfugle og blomster til den yngre generation, eller et Casio Shock Ur til manden der ikke er bange for at tage plads. Måske er juletiden også det helt rigtige tidspunkt at stille spørgsmålet man længe har overvejet – hos Bonell’s kan man selv være med til at skabe vielsesringe så de helt passer til ens drømme. 

Lidt Mere Ekslusivt

Til den helt særlige julegave, finder du hos Bonell’s også de lidt mere eklusive smykker. Bonell’s har lige nu et fantastisk udvalg af Dulong smykker. Hvert eneste af de ikoniske Dulong smykker er skabt med 100 % intentionalitet. Hvert smykke fortæller sin egen historie, skabt af de geniale hjerner bag Dulong og de bedste råvarer, guldsmede, og kreativetet. Dulong’s skandinaviske smykker er et kærlighedsbrev til skandiviens natur og lys, det smukke i måden de varme farver sammensættes med det kølige.  Bonell’s udvalg af øreringe, halskæder og armbånde er hver en unik og sær gave, som kunne bringe glæde til enhver. 

image

Kvalitet, Omsorg og Erfaring 

Bonell’s behandler smykkerne – og kunderne – med kvalitet, omsorg, og erfaring. Butikken har haft beliggenhed i Field’s i mere end 15 år, og vil altid gerne hjælpe dig med bedst mulige kundeservice. Har du nogle spørgsmål står de dygtige ansatte altid klar til at rådgive dig. Der er også mulighed for at få lavet huller i ørene eller reperateret dine ure eller smykker. Du kan også få smykker og ure specielt engraveret. 

Hvis du har travlt, har webshoppen også altid åben, og du får gratis levering med en bestilling over 5000 kroner. Her en kundeservicen stadig altid tilgængelig, og du kan kontakte dem på 33620645.

Flere Nyheder