Få hjælp fra dit lokale gulvfirma når gulvet er grimt og slidt

Få hjælp fra dit lokale gulvfirma når gulvet er grimt og slidt

Er dit trægulv blevet lidt mat og flosset i overfladen – og er der begyndt at kommer grimme og grålige slidspor der hvor gulvet hyppigst betrædes? Så er det højst sandsynligt nået til det punkt hvor du ikke længere kan vaske det pænt og rent ved hjælp af vand og sæbe. Når først et trægulv er så slidt, er der kun én vej tilbage til en smuk og ensartet overflade. Og den går gennem en grundig gulvafslibning.

Hvem er DBF Gulvservice?

DBF Gulvservice er et gulvfirma, som kan hjælpe dig med alt hvad der har med behandling af trægulve at gøre.

Hos DBF Gulvservice kan du altid få et tilbud på en professionel gulvafhøvling eller gulvafslibning, som efterlader dit før så slidte og grimme trægulv ganske ensartet i flere toner lysere i overfladen. En gulvafslibning eller en gulvafhøvling følges selvfølgelig op med en efterbehandling efter eget ønske. Uanset om du foretrækker en behandling med lak, lud, sæbe, olie eller maling kan DBF Gulvservice hjælpe dig – og stiller gerne sin ekspertise til rådighed i form af rådgivning desangående.

Når du vælger at lade DBF Gulvservice forestå arbejdet med afslibning eller afhøvling af dit trægulv, får du ikke alene en kundevendt behandling i øjenhøjde og en god pris på gulvafslibning eller gulvafhøvling. Du får også et smukt og professionelt udseende slut resultat, som du kan have glæde af i mange år. DBF Gulvservice har nemlig mere end tyve års erfaring med behandling af alle typer trægulve, og en tilsvarende bred og vidt favnende ekspertise inden for dette område.

DBF Gulvservice vil altid behandle dit gulv med varsomhed og omhu, og aldrig slibe eller høvle mere af træværkets overflade end højst nødvendigt. På den måde vil du også siden hen kunne få foretaget en ny gulvafslibning eller gulvafhøvling uden at ødelægge dit trægulv.

Du kan læse mere på gulvafslibning-priser.dk