Fem gode grunde til at få højbede

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal investere i et højbed til haven? Der er mange gode grunde til at få højbede i haven, men hvis du er i tvivl, om det er det rigtige, så læs med her. Vi har samlet fem af de bedste grunde til at få højbede.

1. Du får en bedre arbejdsstilling 

For det første får du en meget bedre arbejdsstilling, når du planter dine blomster, grøntsager og krydderurter i højbede. Du får nemlig en bedre arbejdshøjde, og du slipper for at rode rundt på alle fire med rygsmerter. 

2. Du får mindre ukrudt og færre snegle 

Med højbede får du også mindre ukrudt. Det kan ikke 100 % undgås, men når planterne kommer op i højde, så bliver det minimeret. Det er nemlig ikke ligeså nemt for ukrudtet at komme hen til bedet. 

Med højbede får du også færre snegle, da det bliver svære for sneglene at komme op til planterne. Derudover kan du også få nogle højbede med sneglekanter. 

3. Du kan komme i gang med at plante tidligere 

Endnu en fordel er, at du kan komme i gang med at plante tidligere på sæsonen. Jorden bliver nemlig hurtigere varmet op i et højbed, og dine planter kan derfor godt holde til at komme tidligere ud i haven.

4. Du får en pænere og mere overskuelig have

Med højbede kan du ofte skabe en pænere og mere overskuelig have. Det bliver nemmere at få struktur på det, og det kommer til at se mindre rodet ud.

5. Der er forskellige størrelser og materialer 

Der er et stort udvalg af forskellige størrelser højbede, og de kan fås i forskellige typer materialer. Der er derfor rig mulighed for, at du kan finde nogle, der matcher dine behov.

Hos Lyngeshop finder du et godt udvalg, hvor der er noget til enhver smag og behov. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *