Find en veluddannet akupunktør i Valby

02 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du smerte patient, eller kæmper du med stress? Så kan du med stor fordel finde din nærmeste akupunktør og booke en tid til behandling.

Hvornår kan jeg have glæde af akupunktur?

Der er mange situationer hvor akupunktur kan gøre sig gældende som en effektiv behandling eller som supplement til en allerede igangværende behandling.

Hvis du for eksempel er sygemeldt med kronisk stress, og derfor har brug for at holde fokus på din indre harmoni og balance, kan akupunktur være til stor hjælp. Mange tidligere stress patienter, som har ladet sig behandle med akupunktur i løbet af deres rekonvalescens, beretter om hurtig bedring og nærmest øjeblikkelig lindring af smerter, spændinger og andre fysiske stress symptomer.

Med akupunktur kan du så at sige give kroppen en velfortjent pause, og hjælpe den med at hele sig selv efter en opslidende periode.

Akupunktur mod hovedpine og spændinger

En anden velkendt anvendelse for akupunktur er mod diverse former for hovedpine, her under spændings hovedpine, tilbagevendende hovedpine og hovedpine som forekommer i forbindelse med migræne.

Døjer du med tunge smerter i hovedet på regelmæssig basis er der altså hjælp at hente i den alternative behandlings verden i form af akupunktur. Du vil opleve lindring og afslapning under selve behandlingen. Og i tiden derefter vil du efter al sandsynlighed opleve at smerterne enten er mere overkommelige, eller at dine hovedpine anfald optræder med langt større mellemrum.

Hvem kan hjælpe mig med akupunktur behandling i Valby?

Hvis du er bosiddende i det københavnske er det en god idé at finde en akupunktør som har til huse i dette område. Centralt beliggende på Søndre Fasanvej i Valby finder du Akupunktur Klinik. Hos Akupunktur Klinik kan du få akupunktur udført af dygtige og veluddannede behandlere.

Du kan læse mere om Akupunktur Klinik og booke tid til behandling på aku-punkturklinik.dk.

Flere Nyheder