Hvordan tilgår du en kantineløsning?

En kantineløsning drejer sig ofte om, hvordan man på en arbejdsplads vælger at udføre frokostritualet.

Det kan være alt fra, at man tager madpakke med, at man spiser på vejen, at frokosten er betalt, man har en kantine eller bare en frokoststue – eller man får mad leveret udefra.

Men hvad med den kantineløsning der er en selv, hvor man skal beslutte, hvordan man griber an, at man vælger at spise ens mad?

Det kan hurtigt komme til at lyde som om, at vi taler om at være udadvendt og indadvendt, men nogle gange glemmer man måske, at man presser folk til en disciplin, som de måske ikke ønsker at deltage i, selvom det er forudbestemt eller noget, som betragter som uudtalte spilleregler.

Mange mennesker kan sagtens arbejde sammen med andre kollegaer, mens nogle selvfølgelig foretrækker at arbejde alene, og så er der nogle, der befinder sig et sted derimellem.

Her kan man være sådan en type, der er på de mange timer om morgenen og formiddagen, men hvor man har brug for at lade batterierne op, når frokosten melder sig, så man er klar til de sidste timer ud på eftermiddagen.

“Problemet” er bare, at her forventes det, at man socialiserer sig med andre, og det kommer nok af den skik med, at man samledes derhjemme som familie ved middagsbordet, hvor man kunne snakke sammen, og det er nu blevet overført til arbejdspladsen.

Men det er som bekendt svært at tale med mad i munden, og for nogle mennesker har man måske mere brug for at have en kantineløsning i Aalborg på den måde, da de arbejder i dette område, der hedder, at man gemmer sig væk på ens kontor, finder en krog for sig selv til at læse avisen, tjekke telefon eller være på en computer.

Og det bliver man nødt til at respektere, for vi kan ikke alle være så ens.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *