Inspiration til indretningen af din stue

02 februar 2022
Steffen Petersen

advertorial

Når det kommer til indretning, kan inspirationen komme fra alle steder. Man kan lade sig inspirere af andre, i kataloger eller bare ved at se på rummet, som man befinder sig i. Hvis du trænger til en ny indretning i din stue, så er du havnet det rette sted.

I dette indlæg vil vi nemlig hjælpe dig til, hvordan du indretter din stue bedst. Så læs med her, og lad dig inspirere.

 

gardinbussen

 

Læg en plan

Start med at vurdere din stue og lav en liste over, hvad du kan lide og ikke kan lide. Målet er at gøre din stue til et sted med afslapning og luksus. Det kan du gøre ved at vælge farver, der skaber en afslappende atmosfære, fremhæve alle de rigtige funktioner i rummet og få det til at se behageligt ud for besøgende.

Skriv ned hvad du gerne vil have lavet om, så du har en idé, når du skal ud og kigge på nogle nye møbler, nyt maling eller andet interiør

 

Find det rigtige maling

Start med at købe noget maling, som du kan bruge til at male dine eksisterende møbler med eller ændre væggenes farve midlertidigt. Hvis du er i tvivl om, hvilken farve du skal vælge, så kan du vælge en farve som gul eller grøn.

Det er varme og behagelige farver, som vil få alle til at føle sig hjemme i din stue. Hvis du ønsker at gøre noget mere vovet, så kan du også vælge nogle mørkere farve, som brun eller rød. Men det kan også lukke rummet meget af. 

 

Køb nye gardiner

Gardiner kan virkelig definere og dekorere et rum. Det er så vigtigt at vælge de rigtige gardiner til din stue, fordi de gør meget mere end bare at se smukke ud. Gardiner kan både lukke lyst ind eller lukke det af, når du gerne vil have lidt privathed om aftenen.

Du kan vælge mellem forskellige stoftyper, farver eller mønstre. Men det er også smart at vælge en enkel gardintype for at sikre, at de passer til resten af din indretning.

Flere Nyheder