Kan du lære andre at bruge jagtudstyr?

15 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du skal lige med det samme være klar over, at der er noget jagtudstyr, som man skal undervisere til at vise en, hvordan man gør, og den viden kan man fortælle videre til andre og endda vise, hvordan man gør, men derfor har man stadigvæk ikke autorisation til at lære andre, hvordan man gør, så de rent faktisk lovligt må bruge de remedier.

Vi taler selvfølgelig om våben, man skal jage med, da man skal have våbentilladelse til den slags, og så skal man også have et jagtkort.

Det kan godt være, man kan bøje reglerne, når man er i nogle udlande, men nu tager vi udgangspunkt i, at man er hjemme i Danmark.

Men der er jo mange sager, som der begår sig under betegnelsen “jagtudstyr”, og det er langt fra alt sammen, der er skabt til at slå ihjel med.

jagtudstyr

Du kan forklare andre, hvordan man bruger noget jagtudstyr

Det kan være en meget smart ting, hvis man er ude med en ven på en overlevelsestur, at man så viser, hvordan man bruger noget af det her udstyr, for det kan potentielt være med til at redde vedkommendes liv – og en selv.

For når man ved, at den person, man er sammen med og lidt afhængig af, kan finde ud af at bruge det her udstyr, så er man i sikre hænder sammen.

Det er også en smart ting, hvis det nu er, at man er ude på overlevelsesture med ens børn, at man viser dem, hvordan man bruger det her udstyr, så de allerede fra helt små af lærer, hvordan man begår sig ude i naturen.

Det kan de så tage med sig, som de bliver store, hvilket kan inspirere dem til at lave noget andet end bare at sidde indenfor og spille videospil.

Så det er også en måde at skabe bånd til ens afkom med.

Flere Nyheder