Kom i form - tag på træningslejr

Kom i form – tag på træningslejr

Træningslejre er for alle sportsinteresserede – ikke kun elite sportsudøvere. Hvis du ønsker at blive en bedre atlet, kunne du tage et kig på Yak Sports udbud af træningslejre.

Træningslejr for svømmere

Er du medlem af en svømmeklub, kan I for eksempel overveje, om det ikke ville være en rigtig god idé med en træningslejr. På en træningslejr får I mulighed på at fokusere på træning, på at finpudse teknikkerne, og på at komme i bedre svømmeform. Yak Sport tilbyder træningslejre for svømmere i Tyrkiet, Portugal og Kroatien. Alle træningsfaciliteter er i tip top stand på samtlige destinationer, og leje af svømmebaner indgår som en fast del af prisen. Samtlige ophold foregår på hoteller, hvor alle måltider er inkluderet – I skal ikke tænke på andet end at træne og have et dejligt ophold.

Golf træningslejr – for dig, som elsker golf

Det er skønt at bruge en lang, lun sommerdag på golfbanen. Men glæden falmer lidt, når det danske efterår sætter ind. Hvis du ønsker at vedligeholde dine golf kundskaber i vinterhalvåret, er der mulighed for, at du og din golf klub kan tage et lækkert ophold på en af Yak Sports træningslejre. Yak sport golf træningslejre har ligeledes beliggenhed i Tyrkiet, Portugal og Kroatien, og her finder du toptrimmede golfbaner i højeste kvalitet. Vejret er lækkert året rundt, og du får mulighed for at træne golf i mange timer hver dag.

Tag på træningslejr med fodboldklubben

Gør som mange af de officielle landshold, og tag din klub med på træningslejr med Yak Sport. Her får I mulighed for at træne fokuseret og forbedre jeres holdspil og teknikker. I prisen er blandt andet transfer til og fra banerne og hotel, 2 x daglig træning af 90 min samt vask af tøj efter hvert træning inkluderet. Træningslejrene ligger fordel på Antalya, Bodrum og Kusadasi i Tyrkiet, Algarve i Portugal og Novigrad i Kroatien.

Læs mere, og find din ideelle træningslejr på yaksport.dk