Mobil covers til alle typer og modeller smartphones

24 juli 2018
Astrid Pedersen
Mobil covers til alle typer og modeller smartphones

Kender du det: Du har lige fået en sprit ny smartphone, og du glæder dig over det smarte design, den glatte overflade, den følsomme skærm og dens lynhurtige reaktioner. Du kan næsten ikke vente med at vise det nye vidunder frem for alle dine venner – det er den seneste model, og har kostet et mindre formue. Og så taber du den ud af din lomme eller taske. Det smukke display knuses mod det hårde underlag – for eksempel asfalt eller cement fliser – og du står tilbage med en ubrugelig smartphone med en splintret skærm og – i værste fald ødelagt elektronik. Det koster næsten lige så meget at få repareret den næsten nye smartphone, som det ville koste at købe en ny. Og er du rigtig uheldig, har du ikke fået taget backup af indholdet på telefonen endnu.

Red din smartphone fra døden ved smadring med et fedt mobil cover

Du kan forhindre denne katastrofe i at opstå, ved at investere få hundrede kroner i et mobil cover. Med et mobil cover er din smartphone beskyttet mod fald ulykker – og hvis du tilmed supplerer med en bane billig beskyttelsesfilm, kan du minimere risikoen for, at skærmen splintrer. Du behøver ikke at være bange for, at din telefon kommer til at se dum ud, fordi du giver den et beskyttende mobil cover.

Køb mobil cover, etui og beskyttelsesfilm online hos lux-case.dk

Hos lux-case.dk – en stor dansk webshop for mobiltilbehør – kan du købe mobil covers til alle kendte smartphone mærker, herunder Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG, Motorola og Apple iPhone. De smarte mobil covers fra lux-case.dk er lavet, så de passer præcist til netop den model smartphone, du har – ingen no size fits all her. Og så kan du samtidig købe beskyttelsesfilm til dit frontglas, for lux-case.dk tilbyder fri fragt i hele landet med Post Nord.

Flere Nyheder