Øv serven på en tennisrejse til varmere himmelstrøg

Når det bliver mørkt og koldt herhjemme i Danmark, er I nødt til at rykke indenfor, når I spiller tennis. Selvom det er rart at kunne blive ved med at øve om vinteren, er det bare ikke helt det samme at være indenfor. Derfor er der mange tennisklubber, der arrangerer tennisrejser til udlandet. Det er for eksempel til Spanien, Kroatien eller Tyrkiet, hvor de har et langt mildere klima om vinteren. Det er med til at gøre, at I kan træne udenfor i hele den periode, hvor I er der. Det kan virkelig være med til at løfte jeres tennisspil om vinteren. 

Når I arrangerer en tennisrejse, kan det være fristende for jer, at I står for det hele selv. Det kan være med til at spare jer for nogle penge, tænker I måske. Det er dog langt fra sikkert, at det kommer til det. Det kan være svært at finde frem til de gode baner i udlandet, hvor de har plads til at indlogere alle dem fra klubben, der gerne vil med. Der kan derfor ende med at være meget mere arbejde i det, end du måske lige havde forventet.

Derfor er det en god ide, at du får en professionel arrangør til at stå for turen. Firmaet har en række kontakter i udlandet, hvilket er med til at gøre, at de nemt kan arrangere hele turen for jer. Det er både baner, fly, hotel og alt andet, som I måtte have brug for. Det er med til at gøre, at der stort set ikke kommer til at være noget arbejde i det for jer arrangører. 

Et af de firmaer, som I kan benytte jer af, er yaksport.dk. Det er et dansk firma, der har specialiseret sig at arrangere sportsrejser til udlandet. Det er blandt andet tennisrejser, og de har derfor et meget stort netværk i de kredse.