Rottebekæmpelse i Borup

Rotter skal bekæmpes og det med det samme, hvis man har mistanke om ,at man har rotter på sin grund. Det er der to årsager til. Den ene er at 2 rotter på kun få måneder er blevet til 400 og det vil være markant sværere at bekæmpe. Den anden er, at rotter kan sprede sygdomme fra andre dyr til mennesker.

Det har derfor stor betydning for vores almene sundhed at rotter bekæmpes. Er du i tvivl om vigtigheden, så Google den sorte død i middelalderen. Der døde op til 200 milioner mennesker, fordi man var uviden om sammenhængen mellem de mange rotter og spredning af pesten.

Bor du i Borup og har mistanke om at du har fået besøgende, skal du kontakte din kommune, som efterfølgende kontakter en professionel rottebekæmper. Rottebekæmpelse i Borup betales via din skat, så det er gratis at kontakte kommunen angående rotter.

Husk din kloak

Et af rotternes ynglingssteder er din kloak og derfor er det også vigtigt at du sikre dig, at der ikke er hul i kloakken, hvor rotterne kan trænge ind. Begynder der at lugte af kloak på din grund skal du kontakte en autoriseret kloakmester, som efterfølgende foretager en TV-inspektion af din del af kloakken.

Finder han et hul bliver det repareret og er der tegn på rotter bliver kommunen kontaktet. Er der ikke allerede et filter på den del af kloakken der føre op til huset, kan du med fordel få sat et på, når kloakmesteren er igang. Det hindre at du får besøg af rotter via kloakken.

Husk også at gennemgå resten af din bolig og rotte sikre den. Husk de kan klemme sig ind af selv det mindste hul og klatre op af selv den stejleste og glatteste væg. De har en forkærlighed for elektriske installationer og udgøre derfor også en reel brandfare.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *