Sådan får du frisk luft i din ejendom

09 september 2021
Steffen Hansen

Hvis du ejer en større ejendom, eller måske endda en virksomhed med dertilhørende produktionslokaler, så bør du være opmærksom på at indeklimaet er en afgørende ting, for at godt arbejdsklima. Du bør derfor få undersøgt om dit ventilationsanlæg lever op til standard. Hvis det gør, så kan du roligt hoppe videre, men hvis det ikke gør, eller hvis du slet ikke har noget, så bør du læse med i denne artikel, og lære mere om hvordan du fået et godt indeklima.

Sådan sikrer du et godt indeklima

Uanset om du ejer et lille kontor, eller et kæmpe revisionsfirma, så er det vigtigt at der er et godt indeklima, der kan sikre at dine medarbejdere føler sig veltilpasse, er kan yde deres optimale. Alt efter størrelsen på dit firma, er der nogle forskellige typer af ventilationsanlæg som du kan vælge. Hvis du som nævnt, blot ejer eller lejer et mindre kontor, så kan en standard ventilations vifte være nok for dig, men jo større faciliteter, jo større anlæg.

Sørg for at lufte godt ud

Selv om du har et topmoderne ventilationsanlæg, så skal du stadig sørge for at få luftet godt ud indimellem. Det er vigtig for arbejdsmiljøet og indeklimaet at have frisk luft at arbejde i. Frisk luft giver både energi til kroppen og til hjerne, ligesom man generelt føler sig bedre tilpas. Sørg derfor at lufte ud flere gange om dagen, så du og dine medarbejdere kan arbejde optimalt.

Udnyt størrelsen på rummet

Hvis dine lokaler er store, så er der ikke nogen grund til at klumpe dine medarbejdere sammen. Udnyt i stedet for pladsen, og spred dem lidt ud over det hele. Det giver lidt luft mellem menneskerne, og gør at nogle måske ikke føler sig så omklamret, eller forstyrret, af de andre ansattes telefonopkald eller andre forstyrrende lyde.

Flere Nyheder