Skøn og professional anlægsgartner

Skøn og professional anlægsgartner

Du kender helt sikkert følelsen: det er sommer, solen skinner og alle blomsterne er i fuldt flor. Det har været en lang arbejdsdag, og du åbner havedøren, går ud på terrassen, slår benene op og nyder et koldt glas vin eller et glas forfriskende lemonade. Den danske sommer er skøn, når man har en dejlig have at nyde den i.

Hos Je-Haveservice har de viet deres arbejdskraft og hjerter til at holde din have smuk og skøn. De leverer haveservice i hedehusene, og de varetager en lang række anlægsopgaver for både private, boligforeninger og virksomheder.

Virksomheden blev startet i juli 2016 af Jesper Jensen, der med professionel kærlighed for haver Danmark rundt og et godt anlægsarbejde har plejet, passet og bygget haver op fra ny.

Du har mulighed for, at de kommer og klipper din hæk, slår dit græs, fælder dine høje og gamle træer, der tager alt for meget af solen, rydder sneen fra din indkørsel, så du kan komme ud med din fine lille bybil om morgenen, samt lægger græs, planter og beskærer. Der er altså ikke noget, der finder sted i haven, som Je-Haveservice ikke kan tage hånd på.

De har åbnet alle dage i ugen fra kl. 8 til 17 undtagen om lørdagen hvor de har åbent 9 til 14. og om søndagen, hvor der er helt lukket og slukket.

Deres filosofi er at det der skaber det bedste forhold til kunderne er et godt stykke håndarbejde, der er udført vel og godt og som holder mange år. Dét er præcis det Je-haveservice leverer, når de er ude og arbejde i din have. Du kan altså trygt læne dig tilbage og se din nye have springe ud foran dig.  

Book dem online i dag, der er ingen grund til at vente på gode ting. Især ikke når det har med din skønne have at gøre.