Slip for besværet med festen – lej selskabslokaler ved Stevns

Når du skal holde en fest, kan det være fristende for dig, at du står for det hele selv. På en måde kan der være mange penge at spare. Der vil dog også være et stort slid forbundet med det for dig, og det kan være svært for dig selv at nyde festen. Hvis du gerne vil kunne fejre dagen sammen med dine gæster, er det derfor en god ide, at du sørger for at få nogle andre til at stå for alt det praktiske i forbindelse med festen. I det tilfælde skal du bare læne dig tilbage, nyde den gode mad og ikke mindst hyggelige stemning. 

Leder du efter selskabslokaler ved Stevns, bør du se nærmere på Højeruplund. Det er et traktørsted, hvor de har en stolt tradition med at afholde selskaber. De har hele fire forskellige lokaler, du kan vælge imellem. Alt efter størrelsen på din fest vil det altså være muligt at finde et lokale, der passer til. Læs mere på https://hojeruplund.dk/selskaber/ 

Uden mad og drikke… 

Når du skal holde en fest, er det selvfølgelig vigtigt, at der bliver serveret noget lækker mad. Det kan de finde ud af at gøre på Højeruplund. De har forskellige selskabspakker, du kan vælge imellem, hvor der for eksempel er inkluderet en frokostanretning eller en trerettersmenu. Hvis du gerne vil noget andet, end det der er inkluderet i pakkerne, kan du dog altid kontakte dem, så finder I ud af det sammen. 

Vælger du en trerettersmenu, har du mulighed for at sammensætte den, så den passer til dine præferencer. Du kan derfor typisk vælge mellem fire forskellige retter til forret, hovedret og dessert. Derudover har du også en række forskellige drikkevarer at vælge imellem til forret, lige som du kan vælge mellem både frikadeller, tarteletter, aspargessuppe, dronningesandwich og ristede pølser til natmad. Det bliver altså en fest i din ånd – også selvom den ikke bliver holdt hjemme hos dig.