To tips til en pænere indkørsel

10 juni 2022
Steffen Hansen

advertorial

Indkørslen til ens hus er det første, gæsterne bliver præsenteret for. Derfor er det vigtigt, at man løbende vedligeholder den og sørger for at gøre nogle tiltag, så den ser indbydende ud. Hvis du har set en indkørsel før, hvor græsset har fået lov til at gro i vildskab, og stenene brugt ikke er vedligeholdt, så ved du hvor slemt det kan se ud.

Få lavet algebehandling og fliserens

Det sted man bør starte, hvis man gerne vil have en flottere indkørsel, det er ved at få lavet en algebehandling og fliserens. Ved at gøre dette, så kan man få fliserne i indkørslen til at se ude som ny, derudover vil de fremadrettet være beskyttet mod alger, som kan være en forfærdelig fjende at komme af med. Hvis ens fliser er ramt af alger, så vil de være mørke, fyldt med grønt og ikke særligt pæne at kigge på.

Få et tilbud på fliserens og algebehandling her: http://algebekaemperen.dk/fliserens/ 

image

Fjern ukrudt i din forhave

Sammen med en indkørsel ser man oftest en forhave af den ene eller anden slags. Hvis man lader denne gro fuldstændig uhæmmet, så vil man opleve, at hele udtrykket af husets facade bliver ødelagt. Derfor er det nødvendigt, at man løbende vedligeholder de grønne områder. Dette inkluderer, at man sørger for at slå græs regelmæssigt, at få fjernet ukrudt, og måske til tider tilføjer nogle nye planter.

Det er vigtigt, at man fjerner ukrudt, fordi det ellers kan gå udover de planter, som man gerne vil have der. Ukrudt tager næring fra dem i jorden, og hvis det får lov at vokse, så vil de også skygge for solen, så planterne ikke får det sollys der er nødvendigt. Sidst men ikke mindst, så er det vigtigt, at du fjerner ukrudt mellem dine fliser, også selvom du får lavet en algebehandling og får dem renset.

Flere Nyheder