Usynlig tandretning med Invisalign

Er du ked af dine skæve tænder, som gør dit smil uregelmæssigt, og vil du gerne have ungdommens perlerad igen? Så kan du overveje at lade tænderne rette ved hjælp af Invisalign.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er et system til tandretning som er baseret på tynde, stærke skinner fremstillet i hård plast.

Når du skal have foretaget en tandretning ved hjælp af Invisalign vil tandlægen først tage et aftryk eller en skanning af din mund og dit tandsæt. Aftrykket eller scanningen vil danne basis for en en 3D computermodel som tandlægen kan bruge til at visualisere det ønskede resultat. Når dette er tilfredsstillende vil der blive fremstillet en række skinner som hver især repræsenterer enkelte trin hen imod det perfekte smil.

Du vil få udleveret skinnerne i portioner til et par måneders forbrug. Du vil typisk skulle skifte skinner cirka hver 14 dag, og med jævne mellemrum komme til tjek på klinikken. På den måde vil dine tænder kunne rettes gradvist uden brug af fast monteret bøjle.

Samtidig vil ingen kunne se at du er i gang med et tandretning forløb idet Invisalign skinner er 100% gennemsigtige og sidder tæt til tænderne. Og du vil kunne tage dine Invisalign skinner ud når du skal spise eller børste tænder så længe du har dem i omtrent 22 timer i løbet af et døgn.

Få hjælp til tandretning med Invisalign på Frederiksberg

Er du bosiddende i København eller på Frederiksberg er You Smile I Smile din nærmeste Invisalign klinik. Hos You Smile I Smile har de dygtige tandlæger mange års erfaring inden for tandretning med Invisalign.

Du kan altid få tid til en gratis konsultation hos You Smile I Smile hvor du får en forundersøgelse som kan afklare om du er en egnet kandidat til tandretning med Invisalign. Du kan læse mere på yousmileismile.dk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *